VI ER DEN EKSTRA LEDELSESRESSOURCE

 

ORGANISATION

Zefyr Invest A/S har base i Jylland – i Esbjerg – og stiller med et hold, der på såvel det strategiske, taktiske og operationelle niveau er klar til at støtte bestyrelse og ledelse i den fortsatte udvikling af virksomhederne.

Vi lægger stor vægt på at være den ekstra ledelsesmæssige ressource i tillæg til og i samarbejde med den eksisterende organisation. Vi kan dermed være med til at bidrage til en effektiv og hurtigere implementering af mulig optimering gennem understøttelse af de ledelsesmæssige ressourcer i virket. Vi vil endvidere være med til at sikre kontinuitet omkring nøgleprocesserne i virksomheden.

Vi lægger vægt på traditionelle værdier og tillægger høj faglighed, kontinuitet, tillid og personlig kontakt stor værdi.

Den daglige ledelse af Zefyr Invest A/S varetages af Lars Stagaard Jensen og Birgitte Nygaard Jørgensen i tæt samarbejde med en bestyrelse sammensat af personer med mere end 20 års erfaring fra de øverste ledelseslag i en række fremtrædende mellemstore danske virksomheder.

Forvaltningen af investeringerne sker i Zefyr Porteføljepleje P/S, der er registreret som alternativ forvalter af investerings-fonde (FAIF) hos Finanstilsynet med FT-nr. 23126.

Lars Stagaard Jensen
ZEFYR INVEST A/S

Tlf. 2371 0767
lsj@zefyrinvest.dk

Birgitte Nygaard Jørgensen
ZEFYR INVEST A/S

Tlf. 2371 0633
bnj@zefyrinvest.dk